Дата: Суббота, 16.06.2018, 18:01:04 | Сообщение # 1
Посетительница
Статус: Скоро вернусь
Район: Митниця
Дети: Хлопчик
Привіт! Останнім часом почала підозрювати у себе підтікання вод. У мене початок другого триместру, я постійно за кермом і останнім часом взагалі мала багато справ. Тепер думаю яким боком вони мені відгукнуться. Якщо у кого була схожа проблема, поділіться досвідом. До лікаря мені лише на вівторок, до того часу роботи ще багато і я виявилась в досить незручному становищі через ці підозри.
Дата: Суббота, 16.06.2018, 21:37:18 | Сообщение # 5
Посетительница
Круто! Я сьогодні тільки поїхала з Черкас і буду там за два тижні. Якщо в Черкасах вони не кругом є, то тут де я зараз, удачі мені в їх пошуках. Це засмучує.
Дата: Суббота, 16.06.2018, 22:56:39 | Сообщение # 6
Знакомая
Район: ЮЗР(Миллениум)
Дети: мама трёх поросят))
Не паникуйте, сейчас жарко и душно, ходить на больших сроках тяжело - вы потеете, вот и создается впечатление, что "там" что-то не так. Для собственного успокоения - попытайтесь найти всё-таки тест в аптеке, если нет - в отделении патологии при роддоме 2 точно есть, когда там лежала, видела, что девочки делали, спросите на посту в отделении.
Дата: Суббота, 16.06.2018, 23:03:34 | Сообщение # 7
Мудрый советчик
Район: ЮЗР
Дети: есть
ви себе не накручуйте. Я у другу вагітність звернулась до лікаря бо пробачте за подробицями багато текло, думала точно води, було досить багато. Вона мене у стаціонар а там мені пояснили що на останніх тижнях збільшується кількість виділень(звичайних), буває по кількості як столова ложка, може навіть і по ногам текти. Води це якщо покласти тряпочку і за певний час вона буде дуже мокрою
Сообщение отредактировал Lovemasik - Суббота, 16.06.2018, 23:04:22
Дата: Воскресенье, 17.06.2018, 08:25:49 | Сообщение # 8
Посетительница
Lovemasik, на останніх термінах так воно і є. А от на 17-му тижні можуть бути мікротріщини, які дають менше води, але від того не менш небезпечні. svetta, я на жару і сподіваюся. Просто останнім часом помітила що вода з'являється при навантаженнях. От це насторожує. Сьогодні обійду місцеві аптеки, а там видно буде. Якщо сьогодні буде прохолодно, зможу перевірити теорію зі спекою.
Дата: Воскресенье, 17.06.2018, 10:55:52 | Сообщение # 10
Тетянка-инопланетянка
Район: Мытница-Гранд
Дети: Вася ,Машенька, Ангелинка
Даночка, у мене з 17 тижня теж була паніка, я свого лікаря замучувала цим «підтіканням», але це просто збільшення виділень з піхви як захісна реакція організму і такбуває в 99% випадків таких виділень. Води мають спеціфичний запах, а ці виділення без запаху, вони як правило білуваті, або прозорі. Їх кількість збільшується при рухах, тому що вони в піхві накопичуються, а потом в один момент виходять и наче аж по ногах біжить ох, я пам‘ятаю цю паніку с Машею моєю!!! Я вже подумки з нею прощалася
Дата: Понедельник, 18.06.2018, 10:27:29 | Сообщение # 11
Посетительница
Дівчата, ви мене таки гарно заспокоїли)) Дякую всім за відповіді та підтримку! Я тоді мабуть надто забігалась, бо після відпочинку я бачу що дарма панікувала. Тест я собі таки замовила про всяк випадок. Нехай лежить і дасть Бог не пригодиться))