|
 |
Приветствую Вас, Может останешься? · RSS |
28.01.2021, 05:12:40 |
|
Что инетересного читали/читают Ваши дети в начальной школе?
|
Lika | Дата: Четверг, 14.02.2019, 09:23:29 | Сообщение # 1 |
 Многоликая
Статус: Скоро вернусь
Район: Мытница, Днепроплаза
Дети: Сонечко
| Мой не особо любит сам читать, но иногда его что-то может заинтересовать. Обычно мы берем книги в областной библиотеке. Из того что ему очень понравилось это Приключения ведьмочки Молли Махлюй и комиксы про Джеронімо Стілтон. Ну еще любит про зверей разные. Все книги берем на украинском.
Может что посоветует из интересного на этот возраст?
|
|
| | |
Zemka | Дата: Четверг, 14.02.2019, 10:10:26 | Сообщение # 2 |
 Мудрый советчик
Район: Седова
Дети: самый любимый Мишка
| Я в младших классах читала Незнайку (все три части), Волшебника изумрудного города (тоже все части). Потом, кстати, лет в 20 перечитывала все это опять, совсем по-другому воспринимается и понимаешь, что книги эти и для нашего, взрослого возраста подходят, просто по-другому воспринимаешь некоторые слова и фразы) Сама хочу, чтоб мой малой тоже эти книги прочитал. Еще мне нравилась серия Энид Блайтон "Пять юних сыщиков и верный пес" - советую к прочтению. Может, в наше время, эти книги уже и не модные, но я за то, чтоб их знали наши детки!
0 мес. - 3450 г; 54 см. ----- 12 мес. - 10600 г; 76 см.
|
|
| | |
Inna_Alekseevna | Дата: Четверг, 14.02.2019, 11:09:11 | Сообщение # 3 |
 Частичка форума
Район: Чорновола
Дети: син
| Сину 7 з половиною, любить читати. Читали багато змалечку На теперішній вік всі рекомендують Лісову школу Всеволода Нестайка, є 5 томів. Сину не пішло, зупинився на 1 томі. Дуже сподобалось читати книжки видавництва Старого лева, формат А5, є трохи картинок. Вже прочитав 6 томів про вовчика Іоан Вайброу, читати цікаво, але для переказу не годиться. Зараз читає Детектив Носик, автора не памятаю. Є багато різних енциклопедій, ще добре пішли книжки формату А4 "Велика книжка" сторінок небагато але їх багато різних, навіть в атб продають. Зараз чекаю замовлення із видавництва, збірка з 3 книжок "Ракета на чотирьох лапах" Дівчаткам гарно читається про Джуді Муді Гарні відгуки про 36 і 6 котів, історії малого мишеняти(здається 2 збірки), гарний переклад на українську "Країна мумі-тролів" Дуже рекомендую йти в Будинок книги на чорновола, відкривати книжки і читати, вони видно яка книжка буде читаться а яка залишиться непрочитаною Починає читати російською, надіюсь до Незнайки теж дійде
Сообщение отредактировал Inna_Alekseevna - Четверг, 14.02.2019, 11:11:40 |
|
| | |
lisava | Дата: Четверг, 14.02.2019, 16:52:26 | Сообщение # 4 |
 Частичка форума
Район: Седова
Дети: 1
| Всеволод Нестайко - всі книги чудові. Волков "Чарівник смарагдового міста" й всі інші томи. "Пригоди барона Мюнхаузена", "Пригоди Тома Соєра"
Сообщение отредактировал lisava - Четверг, 14.02.2019, 16:54:45 |
|
| | |
malish | Дата: Четверг, 14.02.2019, 17:55:52 | Сообщение # 5 |
 Хорошая знакомая
Район: Центр
Дети: Есть два счастья
| Багато чого теж перечитав різних серії енциклопедій по типу "Дітям про все на світі", "Пригоди Тома Соєра", "Полліанна"," Чарлі і шоколадна фабрика", "Аліса в країні див", "Ґаррі Поттер", трилогія "Пригоди мумі тролів"
|
|
| | |
Amilina | Дата: Суббота, 16.02.2019, 11:06:38 | Сообщение # 6 |
 Панночка
Район: Юго-запад
Дети: Сынуля и дочечка
| Цитата Inna_Alekseevna (  ) Сину 7 з половиною, любить читати. Читали багато змалечку наши первые игрушки были книжки - приучала приучала ребёнка к чтению и ничего. Если не заставишь то и не почитает. Но мы вместе читаем Сказки народов мира.
|
|
| | |
Оленка_К | Дата: Суббота, 16.02.2019, 17:16:51 | Сообщение # 7 |
 Мудрый советчик
Район: 2
Дети: найдорожче
| Цитата Inna_Alekseevna (  ) Гарні відгуки про 36 і 6 котів підтримую, нам сподобалось)))) Пригоди Квятковського, Розумна собачка Соня, Пригоди детективів Фу-Фу і Киць-Киць
Дорогая свекровь, я не нуждаюсь в ваших советах по воспитанию моих детей. Я живу с вашим ребенком… и над ним надо еще работать и работать!
|
|
| | |
amosya | Дата: Суббота, 16.02.2019, 18:14:53 | Сообщение # 8 |
 Благословенная
Район: Сосновский
Дети: дочка, сыночек и сыночек
| Дівчатка, а ви ці книжки брали в бібліотеці чи купували(в інеті чи в книжкових магазинах)?
Будь реалистом - планируй чудо!
|
|
| | |
malish | Дата: Суббота, 16.02.2019, 18:57:34 | Сообщение # 9 |
 Хорошая знакомая
Район: Центр
Дети: Есть два счастья
| Спочатку ми купували бажані книги в книжковому магазині доки не створили свою міні бібліотеку, потім вирішили і записалися в обласну бібліотеку . Тож тепер перебирає дитятко полиці там)
|
|
| | |
amosya | Дата: Пятница, 22.02.2019, 19:15:46 | Сообщение # 10 |
 Благословенная
Район: Сосновский
Дети: дочка, сыночек и сыночек
| malish, спасибо. Хочу и свою дочку записать. А то мы в школьной пока берем. Недавно брала несколько книг из серии Веселка от Белкар-книги (стихи и небольшие рассказы).
Будь реалистом - планируй чудо!
|
|
| | |
mammina | Дата: Пятница, 22.02.2019, 22:03:58 | Сообщение # 11 |
 ortus si sum bellus
Район: ПЗР
Дети: синок та 2 донечки
| Син дуже любить читати. Дещо замовляємо - більше енциклопедії, а основне зараз бере самостійно в шкільній бібліотеці. Як стане тепліше, знову будемо гуляючи йти до нашої місцевої дитячої бібліотеки. Завжди обирає книги сам. Якщо книга йому цікава, то за вечір може прочитати всю - як і я) Так було з дитячою біблією, бібліотекар була наступного дня в шоці)))
|
|
| |
|
|