Дата: Четверг, 07.03.2019, 14:30:51 | Сообщение # 1
Новенькая
Статус: Скоро вернусь
Район: Черкасский
Дети: Я беременна
Нам дали направление, сказали где то в областной. Но где именно генетики которые принимают детей? Поделитесь контактами хотя бы стационарными. На сайтах не нахожу. Yulia
Якщо хочете нормальну консультацію генетика, то краще зверніться в Київ або Харків. Або ж попросіть направлення туди у наших генетиків. Я ходила в перенатальний центр, так як не знаючи що вагітна зробила щеплення КПК (кір). нічого толкового мені не сказали абсолютно, просто прочитали подібні випадки з інтернету!!!!!!!!!!! Що в принципі я і сама могла почитать. А що робити далі мені мій гінеколог розповідала.
Добавлено (12.03.2019, 23:59:11) --------------------------------------------- Якщо хочете нормальну консультацію генетика, то краще зверніться в Київ або Харків. Або ж попросіть направлення туди у наших генетиків. Я ходила в перенатальний центр, так як не знаючи що вагітна зробила щеплення КПК (кір). нічого толкового мені не сказали абсолютно, просто прочитали подібні випадки з інтернету!!!!!!!!!!! Що в принципі я і сама могла почитать. А що робити далі мені мій гінеколог розповідала.
olya1989, тут питання ставилося при прийом дитини у генетика, а не під час вагітності . А дитину наши генетики нормально можуть проконсультувати , взяти кров при необхідності та направити на аналіз до медико-генетичного центру м.Кривий Ріг, де сама найкраща генетична лабораторія в Україні.
Дата: Пятница, 18.10.2019, 14:56:10 | Сообщение # 7
Хорошая знакомая
Статус: Скоро вернусь
Кузуб Елена Петровна, Киев,Богатырская,30. Удалось найти контакты в инете, договорились, записала нас на удобный день и время нормальное. Прием в поликлинике, без направления, по цене ,,сколько дадите,,. Дала500 грн- потратила45 минут на нас, очень доступно, просто пояснила.. нашла корень проблемы и назначила препараты, схема на годы. Всем, кому нужен детский генетик, качественная консультация, я рекомендую.