|
 |
Приветствую Вас, Может останешься? · RSS |
19.01.2021, 04:04:07 |
|
Лучики летнего солнышка 2018
|
Afinna | Дата: Пятница, 01.12.2017, 09:02:02 | Сообщение # 1 |
 Богиня
Статус: Скоро вернусь
Район: Волкова
Дети: синочки
|  
Kissanpentu 1 июня-дочка Эмма mouse 11 июня-дочка Нина
ulik 2 июля-дочка Варя DrawnGirl 5 июля-дочка Есения catostapets 28 июля-дочка Наоми-Рейчел Elena2703 29 июля-дочка Милана
mammina 4 августа-дочка Ангелина SvetaNova 9 августа-дочка Кристина Малышка 19 августа-сынок Александр
Я знаю,ничто не происходит без причины.Когда закрывается одна дверь-другая открывается. Volo filia mea!
|
|
| | |
ulik | Дата: Вторник, 06.02.2018, 11:49:09 | Сообщение # 51 |
 ★3D_Mama★
Район: Звенигородський
Дети: Ростік, Тімур, Варюшка
| Цитата mouse (  ) та нічого, все буде добре только так и никак по другому А я как напридумываю себе, что ни в какие ворота не лезет Понимаю что нужно не нервничать, но ничего поделать с собой не могу. Раз ночью проснулась - как мне что то показалось что с малышкой не так и все сижу и реву посреди ночи, муж успокаивал пол ночи.
Сообщение отредактировал ulik - Вторник, 06.02.2018, 11:49:42 |
|
| | |
Apricot | Дата: Вторник, 06.02.2018, 13:06:36 | Сообщение # 52 |
 Мудрый советчик
Район: Черкасский
Дети: Два чудесных сына
| То мабуть точно вагітність з нас психів неврівноважених робить. Як понарридумуємо собі, що й на голову не налазить. Я по собі зрозуміла, треба поменше думати і читати всяких страшилок. Особисто в мене як закон діє правило, що те, чого ми боїмося, до нас і приходить. От і зараз, як не голову малявці общупую, то тім'ячко мені наче випирає, то наче в ніжках гіпертонус. Ну, наче хвора на голову. Нормальна дитина, а я все видивляюсь. А все з-за моєї хворої голови - менше вичитувати треба всяку дурню. Так що, всі дружно зібралися і пішли на йогу чи плавання, якщо протипоказань немає, щоб чимось пощитивним зайняти себе. А як ні, то включили NatGeoWild і насолоджуємося дикою природою і відключаємо мозок.
|
|
| | |
ulik | Дата: Вторник, 06.02.2018, 16:26:09 | Сообщение # 53 |
 ★3D_Mama★
| Цитата Apricot (  ) Нормальна дитина, а я все видивляюсь я так же все высматривала
|
|
| | |
Apricot | Дата: Вторник, 06.02.2018, 16:55:35 | Сообщение # 54 |
 Мудрый советчик
| ulik, так в мене з першим такого не було. Мені ще щось говорили, а я відповідала:"Нормальна дитина, відчепіться від нього". А тут наче щось зробилося. Говорять, що з другою дитиною на все спокійніше реагуєш, а з третьою "наївся з котячої миски - кіт сам винен", то я не знаю, що такими темпами зі мною з третім робилось би.
|
|
| | |
mouse | Дата: Вторник, 06.02.2018, 16:59:36 | Сообщение # 55 |
 Частичка форума
Район: ПЗР, Епіцентр
Дети: Рома,Ніна
| Apricot, я ж кажу старість))) а ти про парашути Уявляєте як ми на внуків будемо реагувати а діти нам скажуть, що ми нічого не розуміємо
|
|
| | |
ulik | Дата: Среда, 07.02.2018, 08:50:32 | Сообщение # 56 |
 ★3D_Mama★
| Цитата Apricot (  ) ulik, так в мене з першим такого не було у меня тоже с первым такого не было, я как то поспокойней к всему относилась) С вторым уже трусило от всего)Добавлено (07.02.2018, 08:47:51) ---------------------------------------------
Цитата Apricot (  ) а з третьою "наївся з котячої миски - кіт сам винен" это не про меня, в этот раз еще страшнее все, все мне не так Переляк якийсь  Добавлено (07.02.2018, 08:50:32) ---------------------------------------------
Цитата mouse (  ) а діти нам скажуть, що ми нічого не розуміємо это точно, у меня старшему 13, вот надумает и бабкой меня сделает годиков так через 5, то я чокнусь наверно
|
|
| | |
Apricot | Дата: Среда, 07.02.2018, 13:45:00 | Сообщение # 57 |
 Мудрый советчик
| mouse, що з літ, то й з розуму  Якщо так далі піде, мене невістки до дітей взагалі не підпустять
|
|
| | |
ulik | Дата: Понедельник, 12.02.2018, 15:26:51 | Сообщение # 58 |
 ★3D_Mama★
| Цитата Apricot (  ) Якщо так далі піде, мене невістки до дітей взагалі не підпустять  Добавлено (12.02.2018, 15:26:51) --------------------------------------------- mouse, с недельками 
|
|
| | |
mammina | Дата: Понедельник, 12.02.2018, 15:56:06 | Сообщение # 59 |
 ortus si sum bellus
Район: ПЗР
Дети: синок та 2 донечки
| mouse, з недільками
|
|
| | |
mouse | Дата: Понедельник, 12.02.2018, 16:56:38 | Сообщение # 60 |
 Частичка форума
| ulik, Кошенятко, дякую дівчата В нас сьогодні була шалена нічка...В малого раптом піднялася темпа, головний біль, страшний лаючий кашель...що саме цікаве, у неділю до 15.00 абсолютно нормальна дитина, а потім як у страшному сні...темпа 39.4 взагалі нічим не збивалася майже добу(((за 5 років здається таке вперше.сьогодні вже були у Євтушенко, сказала парагрип...тепер лікуємося...
|
|
| | |
mammina | Дата: Понедельник, 12.02.2018, 17:28:48 | Сообщение # 61 |
 ortus si sum bellus
Район: ПЗР
Дети: синок та 2 донечки
| mouse, ого( хай одужує скоріше!
|
|
| | |
Комільфо | Дата: Понедельник, 12.02.2018, 17:37:35 | Сообщение # 62 |
 Мудрый советчик
Район: Зелена
Дети: бомбезні
| mouse, із тижнятками! Це точно грип, у нас так починався, усі вп'ятьох і перехворіли :( Бережи себе, він дууууууже заразний!
|
|
| | |
mouse | Дата: Понедельник, 12.02.2018, 17:46:02 | Сообщение # 63 |
 Частичка форума
| Кошенятко, Комільфо, дякую!!! Та вже й собі заливаю афлубін і ергоферон, не знаю чи допоможе але п'ю.
|
|
| | |
Комільфо | Дата: Понедельник, 12.02.2018, 17:50:01 | Сообщение # 64 |
 Мудрый советчик
| Цитата mouse (  ) ергоферон от не вірю в гомеопатію, але там є складові ефективність яких доведена. Пила із 1 дня захворювання і легше за усіх грип перенесла. Пий, тільки ж по схемі: перші 2 години по 1 таб кожні півгодини плюс ще три у цей самий день. Здоров'ячка міцного! Нехай Ромчик одужує швидше!
|
|
| | |
mouse | Дата: Понедельник, 12.02.2018, 18:30:19 | Сообщение # 65 |
 Частичка форума
| Комільфо, дякую в мене як кажуть як не ср...а, то болячка
|
|
| | |
DrawnGirl | Дата: Понедельник, 12.02.2018, 21:08:40 | Сообщение # 66 |
 Мудрый советчик
Район: Центр
Дети: Две доцюни
| mouse, с недельками! да, это сейчас такой грипп, неделю темпа под 40 и кашель( сейчас многие ним болеют. пусть сыночек быстрее выздоравливает!
|
|
| | |
mouse | Дата: Понедельник, 12.02.2018, 21:51:10 | Сообщение # 67 |
 Частичка форума
| DrawnGirl, дякую
|
|
| | |
ulik | Дата: Вторник, 13.02.2018, 08:59:24 | Сообщение # 68 |
 ★3D_Mama★
| mouse, Цитата mouse (  ) В малого раптом піднялася темпа, головний біль, страшний лаючий кашель... пусть Ромчик выздоравливает а ты берегись конечно, мне энгистол для профилактики выписывали когда младший болел, не знаю помогает или нет, потому что все ровно переболела на 8 неделе, но пила его. А сейчас в садик не пускаю, боюсь чтоб не принес ничего. Старший конечно в школу ходит потому что 7 класс уже к ЗНО подготовка, а младший я думаю может и посидеть дома пока, я его на бабушек оставляю. В садике сказала что раньше апреля мы точно не придем.
|
|
| | |
mouse | Дата: Вторник, 13.02.2018, 09:05:14 | Сообщение # 69 |
 Частичка форума
| ulik, дякую, лікуємось
|
|
| | |
DrawnGirl | Дата: Вторник, 13.02.2018, 09:53:56 | Сообщение # 70 |
 Мудрый советчик
| Цитата ulik (  ) В садике сказала что раньше апреля мы точно не придем а я наоборот пока в садик вожу, а весной уже заберу до осени будет дома сидеть. бо она у меня зимой обычно не так болеет, как весной и осенью. больше всего весной. а нам еще ревокцинацию надо сделать, а после нее точно иммунитет ослабнет. то жду весны, чтоб сделать прививку и дома держать)
|
|
| | |
ulik | Дата: Четверг, 15.02.2018, 13:06:01 | Сообщение # 71 |
 ★3D_Mama★
| Цитата DrawnGirl (  ) а я наоборот пока в садик вожу, а весной уже заберу до осени будет дома сидеть. а мы от октября до апреля вечно болеем, нас хватает на неделю полторы и месяц болячек и почти всегда ангина - это наше слабое место, так что боюсь манюську заразить, пока посидим дома.Добавлено (15.02.2018, 13:06:01) --------------------------------------------- mouse, ну как вы?
|
|
| | |
mouse | Дата: Четверг, 15.02.2018, 13:18:27 | Сообщение # 72 |
 Частичка форума
| ulik, у нас повний капець... сьогодні вже АБ.. всі три дні температура майже 40...нічого не допомає Вже дах їде... спокій і постільний редим мені тільки сниться...Добавлено (15.02.2018, 13:18:27) --------------------------------------------- Ще й кашель посилився вчора, який і до цього був страшнючий, короче через три дні стало тільки гірше 
|
|
| | |
Комільфо | Дата: Четверг, 15.02.2018, 15:40:44 | Сообщение # 73 |
 Мудрый советчик
| mouse, ого, бідненькі :( Чим температуру збиваєте? Свічку Анальдім пробували? Висипів ніяких немає? А для АБ аналізи робили чи так призначили?  Добавлено (15.02.2018, 15:40:44) --------------------------------------------- mouse, якщо кашель лаючий, то можна додати Лоратадин на ніч по півтаблеточки. А сама ти як, тримаєшся?
|
|
| | |
ulik | Дата: Четверг, 15.02.2018, 16:33:29 | Сообщение # 74 |
 ★3D_Mama★
| mouse, Цитата mouse (  ) у нас повний капець... сьогодні вже АБ.. всі три дні температура майже 40...нічого не допомає кошмар а ты хоть как? у меня сегодня старший с школы с температурой пришел отправила к бабушке, накупила лекарств и бабушка его полечит, а с младшим завтра дома останемся, не пойду на роботу, лучше понаблюдаю за ним. Я переживаю чтоб младший не успел подцепить от старшего потому что его я на бабушку ну никак не оставлю, он маленький еще. Теперь переживаю чтоб продержатся и не успеть самой схватить. Энгистол ем сегодня целый день и мандаринки, вечером хочу себе чай с имбирем, лимоном и медом сделать и пить литрами с младшим, и надеяться чтоб нас пронесло
|
|
| | |
DrawnGirl | Дата: Четверг, 15.02.2018, 18:00:04 | Сообщение # 75 |
 Мудрый советчик
| это сейчас такой вирусяка ходит. темпа под 40 неделю и кашель. у меня много знакомы так сейчас болеют. мы в прошлом году на нг так все переболели. тяжело это все( держитесь и выздоравливайте скорее!
|
|
| |
|
|